Lato na talerzu, czyli propozycje Szefa Kuchni na wakacje

Wakacyjny czas zainspirował naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego do stworzenia letnich przysmaków, które dostarczą dużą dawkę zdrowej energii i mogą być idealną przekąską na plaży. Zabierz je ze sobą na wynos! Wakacyjne menu jest już dostępne w Restauracji Kobaltowa.


Zupa
Krem z pomidorów z ricottą i mozzarellą
pomidory / tempura bazyliowa / ser ricotta / ser mozzarella
– 22 pln –

Danie główne – propozycja 1
Świeża ryba dnia
flądra lub gładzica / sałatka sezonowa / frytki
– 45 pln –

Danie główne – propozycja 2
Królik duszony w białym winie
pureé ziemniaczane z estragonem / sos Veloute
– 55 pln –

Wakacyjna przekąska: 
Panini z wołowiną lub z serem halloumi
wędzony rosbef lub ser halloumi / kimchi / sos sezamowy / krążki cebulowe
– 32 pln –

Zapraszamy!
pon-czw 14:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

Królik duszony w białym winie

W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Kobaltowa Restaurant Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

animals welcome

Join our newsletter and you will receive all the most interesting offers and promotions straight to your inbox

ANY QUESTIONS?

If the website is missing an offer that would meet your expectations, please contact us. We will be pleased to prepare an offer tailored to your needs!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl
mini-majowka

od 950zł/noc /para