
Wieczory z kuchniami świata w Restauracji Kobaltowa
Szef kuchni Kornel Winiarski zabierze was w kulinarną podróż dookoła świata. Przez całe wakacje będzie mogli spróbować pyszności z różnych stron świata podczas naszych sobotnich obiadokolacji.

Wielkanocne potrawy: Przepis na Tartę cytrynową z bezą włoską
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Tartę cytrynową z bezą włoską Na wielkanocnym stole nie może deserów. Sprawdź przepis naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego

Wielkanocne potrawy: Przepis na Kaczkę pieczoną z gruszkami
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Kaczkę pieczoną z gruszkami Sprawdź przepis naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego na wielkanocną propozycję obiadową: Kaczkę pieczoną z

Wielkanocne potrawy: Przepis na Zupę Vichyssoise z tatarem z wędzonego łososia i chrzanową ricottą
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Zupę Vichyssoise z tatarem z wędzonego łososia i chrzanową ricottą Sprawdź przepis naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego na

Świąteczne potrawy: Przepis na Bûche de Noël (bożonarodzeniowe polano)
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Bûche de Noël – bożonarodzeniowe polano Bożonarodzeniowe polano to tradycyjny świąteczny deser z Francji. Ciekawy i bardzo efektowny przepis, który

Świąteczne potrawy: Przepis na Krem z pieczonych buraków z krokietem ziemniaczanym z kozim serem i coulis wiśniowym
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Krem z pieczonych buraków z krokietem ziemniaczanym z kozim serem i coulis wiśniowym Świąteczna odsłona klasycznego Tiramisu, tym razem

Świąteczne potrawy: Przepis na Schab pieczony w boczku nadziewany suszonymi morelami
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Schab pieczony w boczku nadziewany suszonymi morelami W pierwszy dzień świąt doskonałą alternatywą dla wędlin będzie pieczony schab. Jego

Jesienne potrawy – Przepis na Krokiety ziemniaczano-dyniowe z grillowanym halloumi
Przepis na: Krokiety ziemniaczano-dyniowe z grillowanym halloumi oraz sosem mango chili SKŁADNIKI NA KROKIETY: 0,5 kg ziemniaków 2 łyżki masła 1/2 cebuli, bardzo drobno posiekanej

Jesienne potrawy – Przepis na Kurczaka w sosie śmietanowym z tymiankiem
Przepis na: Kurczaka w sosie śmietanowym z tymiankiem SKŁADNIKI: 1 kurczak kukurydziany 300 ml śmietanki 200 ml białego wina 300 ml wody 2 łyżki musztardy

Wieczory z kuchniami świata w Restauracji Kobaltowa
Szef kuchni Kornel Winiarski zabierze was w kulinarną podróż dookoła świata. Będzie mogli spróbować pyszności z różnych stron świata podczas naszych sobotnich obiadokolacji.

Wielkanocne potrawy: Przepis na Perliczkę po prowansalsku
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Perliczkę po prowansalsku Sprawdź przepis naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego na wielkanocną propozycję obiadową: Perliczkę po prowansalsku. Gotuj z

Wielkanocne potrawy: Przepis na Zupę chrzanową z jajkiem poché i prażoną cebulą
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Zupę chrzanową z jajkiem poché i prażoną cebulą Zupa chrzanowa, zdrowa i ciekawa, w smaku będzie idealnym dopełnieniem

Wielkanocne potrawy: Przepis na Sernik wiedeński
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Sernik wiedeński Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć słodkości. A jak słodkości, to oczywiście uwielbiany przez wszystkich sernik.

Przepis na Łososia z kaszą kukurydzianą oraz puree z pieczonego buraka
Z cyklu “Walentynkowe przepisy” Przepis na Łososia z kaszą kukurydzianą oraz purée z pieczonego buraka Jak mówi stare porzekadło “przez żołądek do serca”. Jeśli szukasz

Przepis na Krem z selera i gruszki z wanilią i chili
Z cyklu “Walentynkowe przepisy” Przepis na Krem z selera i gruszki z wanilią i chili Jak mówi stare porzekadło “przez żołądek do serca”. Jeśli