Świąteczne potrawy: Przepis na Gołąbki z ziemniakami z musem z kiszonej kapusty i chrustem z pora
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Gołąbki z ziemniakami z musem z kiszonej kapusty i chrustem z pora Poznaj przepis naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego
Świąteczne potrawy: Przepis na Cappuccino grzybowe
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Cappuccino grzybowe Jeśli “cappuccino” kojarzy Ci się wyłącznie z kawą, to przepis właśnie dla Ciebie! Poznaj nowe smaki i
Przepis na Risotto z dynią i pieczarkami
Przepis na: Risotto z dynią i pieczarkami SKŁADNIKI: ryż arborio lub carnaroli 200 g dynia hokaido 500 g cebula biała 1 szt czosnek 3 ząbki
Przepis na gęsinę na świętego Marcina
Sposób na gęsinę na świętego Marcina Przepis na: Konfitowane nogi gęsi podawane z kopytkami dyniowymi z szałwią SKŁADNIKI NA MIĘSO: 4 nogi gęsi 1
Pożegnanie lata i powitanie jesieni
Zobacz w jak świętowaliśmy pożeganie lata i witaliśmy jesień. Wraz z Szefem Kuchni wybraliśmy się na nietypową sesję zdjęciową w plenerze.
Gotuj z Szefem Kuchni odcinek #2 – Przepis na Polędwiczkę wieprzową pieczoną w boczku z ziemniakami tłuczonymi
Przepyszne dania, które przypomną Ci smak naszej kuchni, a które możesz przygotować w domowym zaciszu – oto pierwszy z przepisów autorstwa Szefa Kuchni Restauracji Kobaltowa w Tristan Hotel & SPA, Kornela Winiarskiego.
Z cyklu bomba witaminowa: 5 przepisów na czerwone napoje i koktajle
Z cyklu “Bomba witaminowa” Część 1: CZERWONE I ZDROWE – 5 przepisów na czerwone napoje Zachęcamy do dodania soków i koktajli ze świeżych składników do
Gotuj z Szefem Kuchni odcinek #1 – Przepis na Kurczaka duszonego w białym winie z frytkami z batatów
Przepyszne dania, które przypomną Ci smak naszej kuchni, a które możesz przygotować w domowym zaciszu – oto pierwszy z przepisów autorstwa Szefa Kuchni Restauracji Kobaltowa w Tristan Hotel & SPA, Kornela Winiarskiego.
Poznaj naszego Szefa Kuchni – Kornela Winiarskiego
Kornel Winiarski – utalentowany kucharz młodego pokolenia, który w doskonały sposób łączy tradycję z nowymi trendami i technikami kulinarnymi. Nowy Szef Kuchni w Restauracji Kobaltowa.
Z cyklu bomba witaminowa: 5 przepisów na zielone napoje i koktajle
Z cyklu “Bomba witaminowa” Część 1: ZIELONO MI – 5 przepisów na zielone napoje Zachęcamy do dodania soków i koktajli ze świeżych składników do codziennej
Wielkanocne potrawy: Przepis na żurek na wędzonce
Wielkanocny żurek na wędzonce z jajkiem sadzonym Tradycyjny żurek to potrawa, której podczas Wielkanocy nie może zabraknąć na żadnym stole. Poznaj przepis naszego Szefa
Wielkanocne potrawy: Babka piaskowa
Wielkanocna babka Przepis na udaną słodką Wielkanoc? Tradycyjna babka piaskowa wg przepisu naszego Szefa kuchni. Babka jest jednym z najpopularniejszych deserów wielkanocnych na polskich
Świąteczne potrawy: Przepis na ciasto miodownik
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na ciasto miodownik Choć miodownik kojarzy się typowo ze Świętami, ciasto można piec w dni powszednie przy każdej okazji. Zachęcamy
Świąteczne potrawy: Przepis na barszcz czerwony z kiszonych buraków
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na barszcz czerwony z kiszonych buraków Nie ma Świąt bez barszczu. To chyba najpopularniejsza i ulubiona wigilijna zupa Polaków. Ugotuj
Świąteczne potrawy: Przepis na bigos wegański
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na bigos wegański z suszonymi grzybami i pieczonymi warzywami Bigos to tradycyjne, bardzo popularne i smakowite danie. Spróbuj w tym