NEWSLETTER
  • Recepcja
    +48 55 26 72 600
    +48 690 609 290
    hotel@tristan.com.pl

    SPA
    +48 55 26 72 620
    spa@tristan.com.pl

    Konferencje
    +48 690 609 376
    +48 690 609 271

  • rybne menu ryby jedzenie restauracja

    Tradycyjnie jak co roku w Kątach Rybackich 29 czerwca obchodzimy Dzień Rybaka. W miejscowości turyści mogą zobaczyć uroczystość święcenia łodzi rybackich, a lokalni rybacy przebrani będą w stroje apostołów, a ich łodzie kolorowo przyozdobione.

    Położenie Hotelu między Zatoką Gdańską i Zalewem Wiślanym naturalnie zobowiązuje do serwowania ryb morskich oraz słodkowodnych. Nasz szef kuchni Wojciech Rabiega słynie z przygotowywania przepysznych dań rybnych w różnych odsłonach. Z okazji Dnia Rybołówstwa (27 czerwca) i Dnia Rybaka (29 czerwca) zapraszamy wszystkich do posmakowania naszych pysznych rybnych potraw:

    Na przystawkę proponujemy:

    Śledź marynowany w serwatce z ser regionalnym solan oraz warzywami sezonowymi — 22 zł -

    Jak zupa to tylko:

    Rybna z wędzonych ryb bałtyckich z chrzanem i śmietanką — 19 zł -

    Na danie główne świeża ryba z sieci prosto z patelni:

    Dorada

    Gładzica

    Pstrąg

    Gramatura tuszy 400 gr

    Ryby podawane z sałatką, do wyboru frytki lub młode ziemniaki z koperkiem, sos aioli, sos zielony, oraz sos jalapeno.
    — 55 zł -

    Spróbuj też:

    Pierogi z ryb bałtyckich z oliwą z wędzoną szprotką i czosnkiem , gremolata oraz kawiorem z limonki — 32 zł -

    Filet sandacza z czarna soczewicą, szpinakiem z zielonym pieprzem i warzywa sezonowe — 49 zł -

    Filet jesiotra z ziemniakami purée z bobem i tymiankiem , sos z maślanki żuławskiej, warzywami i chipsami z marchewki — 55 zł -

    Burger rybny z frytkami i sosami — 32 zł -

    Poznaj lepiej naszą restaurację Kobaltowa (klik)

    NAJNOWSZE PAKIETY

    SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

    Recepcja hotelu:

    +48 55 26 72 600

    +48 690 609 290

    hotel@tristan.com.pl

    Isolda SPA

    +48 55 26 72 620

    spa@tristan.com.pl

    Recommend
    Share
    Tagged in