Wakacyjne soboty z kuchniami świata w Restauracji Kobaltowa
Szef kuchni Kornel Winiarski zabierze was w kulinarną podróż dookoła świata. Przez całe wakacje będzie mogli spróbować pyszności z różnych stron świata podczas naszych sobotnich obiadokolacji.
Wielkanocne potrawy: Przepis na Ciasto leśny mech z musem z białej czekolady i karmelizowanymi malinami
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Ciasto leśny mech z musem z białej czekolady i karmelizowanymi malinami Na wielkanocnym stole nie może deserów. Sprawdź
Wielkanocne potrawy: Przepis na Pierś z kurczaka faszerowana jarmużem, chorizo i ricottą
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Pierś z kurczaka faszerowana jarmużem, chorizo i ricottą Sprawdź wielkanocny przepis naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego. Gotuj z nami! SKŁADNIKI:
Wielkanocne potrawy: Przepis na Placki ziemniaczane z tatarem ze śledzia i żółtkiem w panko
Z cyklu “Wielkanocne potrawy” Przepis na Placki ziemniaczane z tatarem ze śledzia i żółtkiem w panko Pyszna przekąska na wielkanocnym stole. Sprawdź przepis naszego
Świąteczne potrawy: Przepis na Cynamonowe bułeczki z musem żurawinowym
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Przepis na Cynamonowe bułeczki z musem żurawinowym Sprawdź przepis szefa kuchni na pyszny deser idealny na zimowe dni.
Świąteczne potrawy: Przepis na Roladę z łososia ze szpinakiem i pieczarkami z sosem pomarańczowym z chilli
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Przepis na Roladę z łososia ze szpinakiem i pieczarkami z sosem pomarańczowym z chilli Sprawdź przepis szefa kuchni na
Świąteczne potrawy: Przepis na Zupę borowikową z lanymi kluskami
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Przepis na Zupę borowikową z lanymi kluskami Sprawdź przepis szefa kuchni na wyśmienitą świąteczną zupę grzybową. SKŁADNIKI
Wakacyjne wieczory z kuchniami świata w Restauracji Kobaltowa
Szef kuchni Kornel Winiarski zabierze was w kulinarną podróż dookoła świata. Przez całe wakacje będzie mogli spróbować pyszności z różnych stron świata podczas naszych sobotnich obiadokolacji.
Przepis na Roladkę z pstrąga z piklowaną rzodkiewką i majonezem z czosnku niedźwiedziego
Przepis na Przepis na roladkę z pstrąga z piklowaną rzodkiewką i majonezem z czosnku niedźwiedziego Sprawdź przepis naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego. Gotuj z nami!
Świąteczne potrawy: Przepis na Polędwiczki wieprzowe a’la Wellington
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Przepis na Polędwiczki wieprzowe a’la Wellington Sprawdź przepis szefa kuchni na wyśmienite polędwiczki wieprzowe. SKŁADNIKI: 1.5kg polędwiczki wieprzowej 1op.
Świąteczne potrawy: Przepis na Pierogi z wędzoną makrelą i ziemniakami oraz musem jabłkowym z limonką
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Pierogi z wędzoną makrelą i ziemniakami oraz musem jabłkowym z limonką Pierogi z mięsem czy z kapustą i grzybami?
Świąteczne potrawy: Przepis na Ciasto marchewkowe z pomarańczą i orzechami macadamia
Z cyklu “Świąteczne potrawy” Przepis na Ciasto marchewkowe z pomarańczą i orzechami macadamia Boże narodzenie to nie tylko piernik i makowiec. Ciasto marchewkowe z pomarańczą
Rodzaje dyń. Popularne dynie jadalne i ozdobne – jak je rozpoznać?
Rodzaje dyń. Popularne odmiany i jak je rozpoznać. Jesienią króluje w kuchni i na naszych stołach. Dynia. Ulubione warzywo na chłodniejsze miesiące. Ile jest
Przepis na Zupę cebulową
Przepis na: Zupa cebulowa SKŁADNIKI: 1.2kg cebuli 3 łyżki masła 5 łyżek oliwy 400 ml białego wytrawnego wina 1,5 litr bulionu wołowego lub warzywnego
Wieczory z kuchniami świata w Restauracji Kobaltowa
Szef kuchni Kornel Winiarski zabierze was w kulinarną podróż dookoła świata. Przez całe wakacje będzie mogli spróbować pyszności z różnych stron świata podczas naszych sobotnich obiadokolacji.