Czerwcowe przysmaki restauracji Kobaltowa

Słoneczny czerwiec zainspirował naszego szefa kuchni Kornela Winiarskiego do stworzenia letnich przysmaków, które połączą tradycyjne składniki ze szczyptą nietypowych przypraw. Szukajcie ich w czerwcowej mini-karcie menu, która jest już dostępna w Restauracji Kobaltowa. 

Przystawka:
Skrzydełka Buffalo
skrzydełka z kurczaka w chrupiącej panierce z salsą jabłkową
– 25 pln –

Zupa
Krupnik
Krupnik z kaszy pęczak na żołądkach gęsich, majeranek
– 22 pln –

Danie główne – propozycja 1
T-bone wieprzowy
wieprzowy stek t-bone podany z młodymi ziemniaczkami, szparagami i sosem pieprzowym
– 49 pln –

Danie główne – propozycja 2
Kalafiorowy burger wegetariański
kotlet z kalafiora, ser halloumi, sałata, ogórek konserwowy, pomidor, cebula, sos mango-chili, ketchup, sos czosnkowy a do tego frytki tradycyjne lub frytki z batatów
– 32 pln –

Deser: 
Sernik japoński
delikatny sernik japoński z truskawką i kruszonką orzechową

Zapraszamy!
pon-czw 14:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Kobaltowa Restaurant Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

animals welcome

Join our newsletter and you will receive all the most interesting offers and promotions straight to your inbox

ANY QUESTIONS?

If the website is missing an offer that would meet your expectations, please contact us. We will be pleased to prepare an offer tailored to your needs!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl