Gęsina na Świętego Marcina

Gęsina na Świętego Marcina

 

Z okazji dnia Świętego Marcina, nasz szef Kuchni Kornel Winiarski, przygotował specjalne menu bazowane na tradycyjnych polskich przepisach.

Dań z gęsiną w roli głównej, będziecie mogli smakować w Restauracji Kobaltowa już od czwartku 11 listopada. Uczcijmy razem Święto Niepodległości smacznym tradycyjnym polskim posiłkiem. 

W menu znajdziecie:

Gęsina na Świętego Marcina

Zupa
Żurek na gęsinie

żurek / półgęsek / jajko sadzone / warzywa

– 28 pln –

Danie główne

Konfitowana noga z gęsi

noga z gęsi / puree ziemniaczane z borowikami / kapusta czerwona / mus wiśniowy / 
sos demi glace

– 65 pln –

 

 

Zapraszamy!

W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Kobaltowa Restaurant Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

animals welcome

Join our newsletter and you will receive all the most interesting offers and promotions straight to your inbox

ANY QUESTIONS?

If the website is missing an offer that would meet your expectations, please contact us. We will be pleased to prepare an offer tailored to your needs!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl
mini-majowka

od 950zł/noc /para