Jesień na talerzu, czyli propozycje Szefa Kuchni na chłodniejsze dni

Jesień na talerzu według naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego, to przedewszytkim sezonowe składniki i przepyszne nowe smaki w menu. Nie zabraknie kultowego kremu z dyni, ale będą także nowe ciekawe połączenia smakowe jak łosoś marynowany w burakach. Zapraszamy do Restauracji Kobaltowa od 25 września do spróbowania naszych nowych jesiennych propozycji.

Jesień na talerzu w Restauracji Kobaltowa

Przystawka
Marynowany łosoś w burakach
marynowany łosoś / panierowana dynia / burak / sos musztardowo-miodowy
– 38 pln –

Zupa
Krem z dyni
dynia / czerwone pesto / ser kozi w tempurze / orzech włoski
– 23 pln –

Danie główne
Kurczak z kuskusem perłowym i puree z kalafiora
pierś supreme z kurczaka kukurydzianego / kuskus perłowy / puree z kalafiora i białej czekolady / demi glace / warzywa sezonowe
– 45 pln –

Zapraszamy!
pon-czw 14:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Kobaltowa Restaurant Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

animals welcome

Join our newsletter and you will receive all the most interesting offers and promotions straight to your inbox

ANY QUESTIONS?

If the website is missing an offer that would meet your expectations, please contact us. We will be pleased to prepare an offer tailored to your needs!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl
mini-majowka

od 950zł/noc /para