Kuchnia hybrydowa, czyli niezwykłe połączenia smakowe w Restauracji Kobaltowa

Od 29 listopada  zapraszamy na trzecią odsłonę hybrydowego menu w Restauracji Kobaltowa. Szef Kuchni zachęca do poznania nowych ciekawych smaków. Kuchnia hybrydowa, inaczej nazywana kuchnią fusion to nietypowe połączenia dwóch lub kilku potraw, które tworzą niezwykłe i niezapomniane wrażenia kulinarne. Potrawy hybrydy tworzy się poprzez łączenie  różnych składników, tekstur, oraz technik gotowania. To prawdziwa gratka dla wytrawnych smakoszy.

Menu hybrydowe Szefa Kuchni:

Przystawka 
Okrasa z gęsi
Tatar z piersi z gęsi, marynowane grzyby, sałatka z brukwi
– 36 pln –

Zupa
Krupnik
Krupnik z kaszy pęczak na żołądkach gęsich, majeranek
– 22 pln –

Danie główne
Noga gęsi confit
Confitowana noga z gęsi, modra kapusta z jabłkiem i gruszką, kopytka, mus dyniowy, ciemny sos
– 59 pln –

Zapraszamy do Restauracji Kobaltowa codzienne!

pon-czw 15:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

Restauracja Kobaltowa znajduje się w budynku Tristan Hotel & SPA. Na Gości czekają autorskie dania Szefa Kornela Winiarskiego, który swoje dzieła opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Więcej o naszych propozycjach kulinarnych można przeczytać na stronie Kobaltowa Restaurant Menu – życzymy smacznego!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

animals welcome

Join our newsletter and you will receive all the most interesting offers and promotions straight to your inbox

ANY QUESTIONS?

If the website is missing an offer that would meet your expectations, please contact us. We will be pleased to prepare an offer tailored to your needs!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl
mini-majowka

od 950zł/noc /para