Już jest! Wiosenna karta menu, z nowymi pysznościami przygotowanymi przez naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego
Wiosenny czas jest pełen kulinarnych inspiracji, świeże sezonowe produkty, aż same pchają się na talerze. Spróbuj z nami smaków wiosny. Zapraszamy codziennie od godziny 14:00 do 21:00, czekamy na Was przy ulicy Rybackiej 17.
Wśród zupełnie nowych propozycji w karcie znajdziecie między innymi: tatar ze pstrąga łososiowego, carpaccio z buraka, pierogi z wędzoną makrelą, filet z dorady z tartą szpinakowo-pieczarkową, kotlety z ciecierzycy, marchewki i kuskusu, konfitowana noga kaczki z kopytkami z jarmużem, kurczak kukurydziany “baby” ze smażonymi ziemniakami, policzek wołowy z purée ziemniaczane z gorczycą w musie gruszkowym z limonką.
Dla łasuchów nowe desery: sernik belgijski czy ciasto czekoladowe z kremem orzechowym, oraz puchary lodów rzemieślniczych.
W wiosennej karcie nie zabraknie naszych bestsellerów jak: krem z pietruszki z białą czekoladą, zupa rybna, ale w nowej sezonowej odsłonie, czy fish & chips. Wśród naszych hitów: burgerów tristanowych pojawi się nowy wegetariański burger z przepysznym kotletem z buraka i kuskusu.
Dla najmłodszych jak zawsze znajdziecie pyszne dania do wyboru.
Zapraszamy do smakowania!
W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Kobaltowa Restaurant Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!