Wigilie firmowe w wyjątkowej oprawie
Wiemy jak ważne jest docenianie pracowników, szczególnie w ten wyjątkowy, świąteczny czas.
Chcemy stworzyć Państwu idealne warunki na zorganizowanie wyjątkowego spotkania z okazji świąt Bożego narodzenia.
Będzie pyszna kuchnia, serdeczna atmosfera, przytulne sale na wyłączność i wiele innych. Zapraszamy do kontaktu
tel: 722 212 272
email: marketing@tristan.com.pl
Propozycje menu wigilijnego:
Zestaw I 190zł/os netto
Przystawka:
Gołąbek z ziemniakami, mus z kiszonej kapusty, chrust z pora
Zupa:
Barszcz czerwony, karmelizowane wiśnie, panierowany ser kozi
Danie główne:
Karp smażony, puree ziemniaczane z szafranem i podgrzybkiem, sos na bazie maślanki
Deser:
Makowiec, ciasto francuskie, żurawinowe coulis
Bufet zimny:
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle
Bufet słodki:
Piernikowa panna cotta z malinami
Sernik królewski
Zestaw II 230zł/os netto
Przystawka:
Karp wędzony, placek ziemniaczany, majonez koperkowy
Zupa:
Capuccino grzybowe, śmietanka, puder borowikowy
Danie główne:
Sandacz, kuskus perłowy z czosnkiem niedźwiedzim, mus z marchewki i pomarańczy, sos homarowy
Deser:
Piernikowy crème brulee, wiśniowe coulis
Bufet zimny:
Vol-au-vent z ricottą i łososiem
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Tarta z burakami i kozim serem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle
Bufet słodki:
Piernik z powidłami śliwkowymi
Jabłecznik z kruszonką
Sernik królewski
Zestaw III 270zł/os netto
Przystawka:
Tatar z łososia, majonez chrzanowy, grzyby marynowane, gorczyca
Zupa:
Zupa rybna, mleczko kokosowe, owoce morza
Danie główne:
Halibut, czarna soczewica, puree z pietruszki z wanilią, buerre blanc
Deser:
Tiramisu, suszona śliwka, cynamon
Bufet zimny:
Pstrąg w cytrynowej galarecie
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Carpaccio z pieczonych buraków z orzechami włoskimi i kozim serem
Tarta z pieczarkami i porem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Kulebiak z kapustą i grzybami
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle
Bufet słodki:
Piernik z wiśniami
Sernik królewski
Jabłecznik z kruszonką
Kutia