Wigilie firmowe z Tristanem

Wigilie firmowe w wyjątkowej oprawie

Wiemy jak ważne jest docenianie pracowników, szczególnie w ten wyjątkowy, świąteczny czas.

Chcemy stworzyć Państwu idealne warunki na zorganizowanie wyjątkowego spotkania z okazji świąt Bożego narodzenia.

Będzie pyszna kuchnia, serdeczna atmosfera, przytulne sale na wyłączność i wiele innych. Zapraszamy do kontaktu

tel: 722 212 272
email: marketing@tristan.com.pl

Propozycje menu wigilijnego:

Zestaw I 157zł/os netto

Przystawka:
Gołąbek z ziemniakami, mus z kiszonej kapusty, chrust z pora

Zupa:
Barszcz czerwony, karmelizowane wiśnie, panierowany ser kozi

Danie główne:
Karp smażony, puree ziemniaczane z szafranem i podgrzybkiem, sos na bazie maślanki

Deser:
Makowiec, ciasto francuskie, żurawinowe coulis

Bufet zimny:
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernikowa panna cotta z malinami
Sernik królewski

Zestaw II 192zł/os netto

Przystawka:
Karp wędzony, placek ziemniaczany, majonez koperkowy

Zupa:
Capuccino grzybowe, śmietanka, puder borowikowy

Danie główne:
Sandacz, kuskus perłowy z czosnkiem niedźwiedzim, mus z marchewki i pomarańczy, sos homarowy

Deser:
Piernikowy crème brulee, wiśniowe coulis

Bufet zimny:
Vol-au-vent z ricottą i łososiem
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Tarta z burakami i kozim serem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernik z powidłami śliwkowymi
Jabłecznik z kruszonką
Sernik królewski

Zestaw III 222zł/os netto

Przystawka:
Tatar z łososia, majonez chrzanowy, grzyby marynowane, gorczyca

Zupa:
Zupa rybna, mleczko kokosowe, owoce morza

Danie główne:
Jesiotr, czarna soczewica, puree z pietruszki z wanilią, buerre blanc

Deser:
Tiramisu, suszona śliwka, cynamon

Bufet zimny:
Pstrąg w cytrynowej galarecie
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Carpaccio z pieczonych buraków z orzechami włoskimi i kozim serem
Tarta z pieczarkami i porem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Kulebiak z kapustą i grzybami
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernik z wiśniami
Sernik królewski
Jabłecznik z kruszonką
Kutia

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

animals welcome

Join our newsletter and you will receive all the most interesting offers and promotions straight to your inbox

ANY QUESTIONS?

If the website is missing an offer that would meet your expectations, please contact us. We will be pleased to prepare an offer tailored to your needs!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl
mini-majowka

od 950zł/noc /para