Gęsina na Świętego Marcina

Gęsina na Świętego Marcina

 

Z okazji dnia Świętego Marcina, nasz szef Kuchni Kornel Winiarski, przygotował specjalne menu bazowane na tradycyjnych polskich przepisach.

Dań z gęsiną w roli głównej, będziecie mogli smakować w Restauracji Kobaltowa już od czwartku 11 listopada. Uczcijmy razem Święto Niepodległości smacznym tradycyjnym polskim posiłkiem. 

W menu znajdziecie:

Gęsina na Świętego Marcina

Zupa
Żurek na gęsinie

żurek / półgęsek / jajko sadzone / warzywa

– 28 pln –

Danie główne

Konfitowana noga z gęsi

noga z gęsi / puree ziemniaczane z borowikami / kapusta czerwona / mus wiśniowy / 
sos demi glace

– 65 pln –

 

 

Zapraszamy!

W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Restauracja Kobaltowa Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

zwierzęta mile widziane

Dołącz do naszego newslettera a otrzymasz wszystkie najciekawsze oferty i promocje prosto na swoją skrzynkę

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Jeśli na stronie brakuje oferty, która spełniałaby Twoje oczekiwania, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością przygotujemy ofertę na miarę Twoich potrzeb!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl