Gęsina na Świętego Marcina
Z okazji dnia Świętego Marcina, nasz szef Kuchni Kornel Winiarski, przygotował specjalne menu bazowane na tradycyjnych polskich przepisach.
Dań z gęsiną w roli głównej, będziecie mogli smakować w Restauracji Kobaltowa już od czwartku 11 listopada. Uczcijmy razem Święto Niepodległości smacznym tradycyjnym polskim posiłkiem.
W menu znajdziecie:
Zupa
Żurek na gęsinie
żurek / półgęsek / jajko sadzone / warzywa
– 28 pln –
Danie główne
Konfitowana noga z gęsi
noga z gęsi / puree ziemniaczane z borowikami / kapusta czerwona / mus wiśniowy /
sos demi glace
– 65 pln –
Zapraszamy!
W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Restauracja Kobaltowa Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!