NEWSLETTER
  • Recepcja
    +48 55 26 72 600
    +48 690 609 290
    hotel@tristan.com.pl

    SPA
    +48 55 26 72 620
    spa@tristan.com.pl

    Konferencje
    +48 690 609 376
    +48 690 609 271

  • Szef Kuchni Wojciech Rabiega z okazji dnia Świętego Marcina zaprasza na specjalne dania z gęsiny:

     

    Przystawka   — 36 zł -

    Okrasa z gęsi

    Tatar z piersi z gęsi, marynowanego grzyby, sałatka z brukwi

     

    Zupa   — 22 zł -

    Krupnik

    Krupnik z kaszy pęczak na żołądkach gęsich z majerankiem

     

    Danie główne   — 59 zł -

    Noga gęsi confit

    Confitowana noga z gęsi, modra kapusta z jabłkiem i gruszką, kopytka,

    mus dyniowy, ciemny sos

     

    Menu z gęsiną będzie dostępne od piątku 8 listopada do 29 listopada w Restauracji Kobaltowa. Serdecznie zapraszamy!

    NAJNOWSZE PAKIETY

    SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

    Recepcja hotelu:

    +48 55 26 72 600

    +48 690 609 290

    hotel@tristan.com.pl

    Isolda SPA

    +48 55 26 72 620

    spa@tristan.com.pl

    Recommend
    Share
    Tagged in