Gęsina na Świętego Marcina w Restauracji Kobaltowa

W dniach 8 – 29 listopada Szef Kuchni serdecznie zaprasza do Restauracji Kobaltowa, który z okazji Świętego Marcina zaserwuje specjalne menu z gęsiny: 

Przystawka :
Okrasa z gęsi
Tatar z piersi z gęsi, marynowane grzyby, sałatka z brukwi
– 36 pln –

Zupa
Krupnik
Krupnik z kaszy pęczak na żołądkach gęsich, majeranek
– 22 pln –

Danie główne
Noga gęsi confit
Confitowana noga z gęsi, modra kapusta z jabłkiem i gruszką, kopytka, mus dyniowy, ciemny sos
– 59 pln –

Zapraszamy!
pon-czw 15:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

Restauracja Kobaltowa znajduje się w budynku Tristan Hotel & SPA. Na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni, który swoje dzieła opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Więcej o naszych propozycjach kulinarnych można przeczytać na stronie Restauracja Kobaltowa Menu – życzymy smacznego!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

zwierzęta mile widziane

Dołącz do naszego newslettera a otrzymasz wszystkie najciekawsze oferty i promocje prosto na swoją skrzynkę

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Jeśli na stronie brakuje oferty, która spełniałaby Twoje oczekiwania, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością przygotujemy ofertę na miarę Twoich potrzeb!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl
mini-majowka

od 950zł/noc /para