Jesień na talerzu, czyli propozycje Szefa Kuchni na chłodniejsze dni

Jesień na talerzu według naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego, to przedewszytkim sezonowe składniki i przepyszne nowe smaki w menu. Nie zabraknie kultowego kremu z dyni, ale będą także nowe ciekawe połączenia smakowe jak łosoś marynowany w burakach. Zapraszamy do Restauracji Kobaltowa od 25 września do spróbowania naszych nowych jesiennych propozycji.

Jesień na talerzu w Restauracji Kobaltowa

Przystawka
Marynowany łosoś w burakach
marynowany łosoś / panierowana dynia / burak / sos musztardowo-miodowy
– 38 pln –

Zupa
Krem z dyni
dynia / czerwone pesto / ser kozi w tempurze / orzech włoski
– 23 pln –

Danie główne
Kurczak z kuskusem perłowym i puree z kalafiora
pierś supreme z kurczaka kukurydzianego / kuskus perłowy / puree z kalafiora i białej czekolady / demi glace / warzywa sezonowe
– 45 pln –

Zapraszamy!
pon-czw 14:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Restauracja Kobaltowa Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

zwierzęta mile widziane

Dołącz do naszego newslettera a otrzymasz wszystkie najciekawsze oferty i promocje prosto na swoją skrzynkę

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Jeśli na stronie brakuje oferty, która spełniałaby Twoje oczekiwania, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością przygotujemy ofertę na miarę Twoich potrzeb!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl