Jesień na talerzu według naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego, to przedewszytkim sezonowe składniki i przepyszne nowe smaki w menu. Nie zabraknie kultowego kremu z dyni, ale będą także nowe ciekawe połączenia smakowe jak łosoś marynowany w burakach. Zapraszamy do Restauracji Kobaltowa od 25 września do spróbowania naszych nowych jesiennych propozycji.
Przystawka
Marynowany łosoś w burakach
marynowany łosoś / panierowana dynia / burak / sos musztardowo-miodowy
– 38 pln –
Zupa
Krem z dyni
dynia / czerwone pesto / ser kozi w tempurze / orzech włoski
– 23 pln –
Danie główne
Kurczak z kuskusem perłowym i puree z kalafiora
pierś supreme z kurczaka kukurydzianego / kuskus perłowy / puree z kalafiora i białej czekolady / demi glace / warzywa sezonowe
– 45 pln –
Zapraszamy!
pon-czw 14:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00
W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Restauracja Kobaltowa Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!