Kuchnia hybrydowa, czyli niezwykłe połączenia smakowe w Restauracji Kobaltowa

Od 29 listopada  zapraszamy na trzecią odsłonę hybrydowego menu w Restauracji Kobaltowa. Szef Kuchni zachęca do poznania nowych ciekawych smaków. Kuchnia hybrydowa, inaczej nazywana kuchnią fusion to nietypowe połączenia dwóch lub kilku potraw, które tworzą niezwykłe i niezapomniane wrażenia kulinarne. Potrawy hybrydy tworzy się poprzez łączenie  różnych składników, tekstur, oraz technik gotowania. To prawdziwa gratka dla wytrawnych smakoszy.

Menu hybrydowe Szefa Kuchni:

Przystawka 
Okrasa z gęsi
Tatar z piersi z gęsi, marynowane grzyby, sałatka z brukwi
– 36 pln –

Zupa
Krupnik
Krupnik z kaszy pęczak na żołądkach gęsich, majeranek
– 22 pln –

Danie główne
Noga gęsi confit
Confitowana noga z gęsi, modra kapusta z jabłkiem i gruszką, kopytka, mus dyniowy, ciemny sos
– 59 pln –

Zapraszamy do Restauracji Kobaltowa codzienne!

pon-czw 15:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

Restauracja Kobaltowa znajduje się w budynku Tristan Hotel & SPA. Na Gości czekają autorskie dania Szefa Kornela Winiarskiego, który swoje dzieła opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Więcej o naszych propozycjach kulinarnych można przeczytać na stronie Restauracja Kobaltowa Menu – życzymy smacznego!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

zwierzęta mile widziane

Dołącz do naszego newslettera a otrzymasz wszystkie najciekawsze oferty i promocje prosto na swoją skrzynkę

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Jeśli na stronie brakuje oferty, która spełniałaby Twoje oczekiwania, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością przygotujemy ofertę na miarę Twoich potrzeb!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl

Uprzejmie informujemy, że pokoje w hotelu na Boże Narodzenie zostały wyprzedane. Zachęcamy do rezerwacji pokoi w pensjonacie (ok 50m od hotelu).