Od 29 listopada zapraszamy na trzecią odsłonę hybrydowego menu w Restauracji Kobaltowa. Szef Kuchni zachęca do poznania nowych ciekawych smaków. Kuchnia hybrydowa, inaczej nazywana kuchnią fusion to nietypowe połączenia dwóch lub kilku potraw, które tworzą niezwykłe i niezapomniane wrażenia kulinarne. Potrawy hybrydy tworzy się poprzez łączenie różnych składników, tekstur, oraz technik gotowania. To prawdziwa gratka dla wytrawnych smakoszy.
Menu hybrydowe Szefa Kuchni:
Przystawka
Okrasa z gęsi
Tatar z piersi z gęsi, marynowane grzyby, sałatka z brukwi
– 36 pln –
Zupa
Krupnik
Krupnik z kaszy pęczak na żołądkach gęsich, majeranek
– 22 pln –
Danie główne
Noga gęsi confit
Confitowana noga z gęsi, modra kapusta z jabłkiem i gruszką, kopytka, mus dyniowy, ciemny sos
– 59 pln –
Zapraszamy do Restauracji Kobaltowa codzienne!
pon-czw 15:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00
Restauracja Kobaltowa znajduje się w budynku Tristan Hotel & SPA. Na Gości czekają autorskie dania Szefa Kornela Winiarskiego, który swoje dzieła opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Więcej o naszych propozycjach kulinarnych można przeczytać na stronie Restauracja Kobaltowa Menu – życzymy smacznego!