Już są! Sprawdź pyszne nowości w naszej restauracji Kobaltowa!
Spróbuj z nami zupełnie nowych smaków w wiosennej karcie menu.
Zapraszamy codziennie od godziny 14:00 do 21:00, czekamy na Was przy ulicy Rybackiej 17.
W sezonowej wkładce menu znajdziecie:
- Krewetki w sosie z pieczywem czosnkowym
Czarne pierogi z łososiem z puree z buraka i czerwonej porzeczki
Żeberko wołowe sous vide z zielonymi warzywami
A dla najmłodszych pappardelle alla bolognese
Nasza karta menu w nowej wiosennej odsłonie, bogata jest w wyjątkowe połączenia smaków. Na pewno spróbujcie, na początek tatara wołowego, śledzia czy nowych sałatek. Z zup pozostaje w karcie nasza kultowa rybna, ale nowym smakiem jest krem z pieczonego kalafiora i kukurydzy. Na główne z nowości polecamy filet z halibuta z tartą porową lub policzki wołowe w sosie musztardowo-miodowym z puree ziemniaczanym, a dla wegetarian kotlety z ciecierzycy, kuskusu i buraka. A jeśli macie ochotę na coś słodkiego, koniecznie posmakujcie monoporcji “biała czekolada z limonką”
W menu nie zabraknie naszych kultowych tristan-burgerów oraz pizzy (tu wpada nowy ciekawy smak – pizza serowa)
Zapraszamy do smakowania!
W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Restauracja Kobaltowa Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!