Romantyczne chwile z ukochaną osobą w nad morzem. Zapraszamy na wyjątkowy niezapomniany weekend walentynkowy.
Jeśli szukasz oferty bez noclegu, proponujemy rezerwację stolika na romantyczną wykwintną kolację walentynkową, specjalnie przygotowaną przez naszego szefa kuchni Kornela Winiarskiego.
Menu Walentynkowe:
Amouse bouche
Gravlax z łososia, ziemniak, topinambur, kawior z jesiotra
Przystawka
Mus z gęsiej wątróbki, chałka, wiśnia, cebula, orzech laskowy
Zupa
Owoce morza, pomidory, szafran, białe wino
Danie główne do wyboru
Filet z dorady, tarta grzybowa, pietruszka, jarmuż, gorczyca
lub
Cielęcina sous vide, ziemniak truflowy, dynia, jabłko, szałwia
Deser
Biszkopt, malina, biała czekolada, migdał
Cena kolacji walentynkowej dla jednej osoby: 200 zł
Prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika. Liczba miejsc ograniczona.
Telefon kontaktowy: +48 55 26 72 600
W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Restauracja Kobaltowa Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!