Z okazji Dnia Rybołówstwa (27 czerwca) i Dnia Rybaka (29 czerwca) skosztuj naszych pysznych rybnych potraw w Restauracji Kobaltowa.
Przystawka:
Śledź marynowany z pieczonym ziemniakiem, crème fraiche oraz z porem i szczypiorkiem
– 27 pln –
Zupa
Rybna z jesiotra z mango i maślanką
– 22 pln –
Danie główne – propozycja 1
Świeża ryba z patelni (flądra lub gładzica) podawana z młodymi ziemniakami i sałatką
– 45 pln –
Danie główne – propozycja 2
Filet sandacza z komosą ryżową, purée z kalafiora i wanilii, kapusta włoska, marchew – 52 pln –
Zapraszamy!
pon-czw 14:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00
Dzień Rybaka będziesz mógł świętować z nami w restauracji Kobaltowa przy Tristan Hotel & SPA. Czekają na Ciebie autorskie dania Szefa Kuchni, który swoje dzieła opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Więcej o naszych propozycjach kulinarnych można przeczytać na stronie Restauracja Kobaltowa Menu – życzymy smacznego!