Lato na talerzu, czyli propozycje Szefa Kuchni na wakacje

Wakacyjny czas zainspirował naszego Szefa kuchni Kornela Winiarskiego do stworzenia letnich przysmaków, które dostarczą dużą dawkę zdrowej energii i mogą być idealną przekąską na plaży. Zabierz je ze sobą na wynos! Wakacyjne menu jest już dostępne w Restauracji Kobaltowa.


Zupa
Krem z pomidorów z ricottą i mozzarellą
pomidory / tempura bazyliowa / ser ricotta / ser mozzarella
– 22 pln –

Danie główne – propozycja 1
Świeża ryba dnia
flądra lub gładzica / sałatka sezonowa / frytki
– 45 pln –

Danie główne – propozycja 2
Królik duszony w białym winie
pureé ziemniaczane z estragonem / sos Veloute
– 55 pln –

Wakacyjna przekąska: 
Panini z wołowiną lub z serem halloumi
wędzony rosbef lub ser halloumi / kimchi / sos sezamowy / krążki cebulowe
– 32 pln –

Zapraszamy!
pon-czw 14:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00

Królik duszony w białym winie

W naszej Restauracji Kobaltowa na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego, który swoje menu opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Restauracja Kobaltowa Menu to idealne miejsce na organizację niezapomnianych eventów – urodziny, rocznic, wesel. Zapraszamy!

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

zwierzęta mile widziane

Dołącz do naszego newslettera a otrzymasz wszystkie najciekawsze oferty i promocje prosto na swoją skrzynkę

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Jeśli na stronie brakuje oferty, która spełniałaby Twoje oczekiwania, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością przygotujemy ofertę na miarę Twoich potrzeb!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl

Uprzejmie informujemy, że pokoje w hotelu na Boże Narodzenie zostały wyprzedane. Zachęcamy do rezerwacji pokoi w pensjonacie (ok 50m od hotelu).