Wigilie firmowe w wyjątkowej oprawie

 

Wiemy jak ważne jest docenianie pracowników, szczególnie w ten wyjątkowy, świąteczny czas.

Chcemy stworzyć Państwu idealne warunki na zorganizowanie wyjątkowego spotkania z okazji świąt Bożego narodzenia.

Będzie pyszna kuchnia, serdeczna atmosfera, przytulne sale na wyłączność i inne atrakcje. Zapraszamy do kontaktu

tel: +48 690 609 271 lub + 48 722 212 272
email: marketing@tristan.com.pl

 

Propozycje menu wigilijnego

Menu bufetowe:

 150 PLN/os. netto

  • Bufet ciepły (1 zupa, 1 danie rybne, 1 danie mięsne, 1 danie wegetariańskie, 1 dodatek warzywny, 2 dodatki skrobiowe)
  • Bufet zimny (4 przystawki, 1 sałatka)
  • Bufet słodki (2 desery)

 

190 PLN/os. netto

  • Bufet ciepły (2 zupy, 2 danie rybne, 1 danie mięsne, 1 danie wegetariańskie, 1 dodatek warzywny, 2 dodatki skrobiowe)
  • Bufet zimny (6 przystawek, 2 sałatki)
  • Bufet słodki (3 desery)

 

230 PLN/os. netto

  • Bufet ciepły (2 zupy, 2 danie rybne, 1 danie mięsne, 1 danie wegetariańskie, 2 dodatki warzywne, 2 dodatki skrobiowe)
  • Bufet zimny (8 przystawek, 4 sałatki)
  • Bufet słodki (4 desery)

 

Dania bufet ciepły:

  • Wegański bigos z boczniakami królewskimi i wędzoną śliwką
  • Gołąbki z pieczonymi ziemniakami i bryndzą na musie z kiszonej kapusty
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kotleciki z ciecierzycy, kuskusu i buraka z sosem gruszkowym
    z jalapeno
  • Kotleciki z palonej kaszy gryczanej z pieczarkami i dynią piżmową
    z sosem musztardowo-miodowym
  • Pierś z kurczaka kukurydzianego z szałwią i szynką parmeńską
    w sosie winno maślanym
  • Konfitowana noga kaczki z gruszką i pomarańczą
  • Schab pieczony w boczku nadziewany suszonymi morelami
  • Zrazy wołowe z borowikami i wędzonym boczkiem wyrobu własnego
  • Policzki wołowe w ciemnym sosie z miodem i gorczycą
  • Łosoś w porach z prażonymi migdałami
  • Sandacz w sosie cytrusowym
  • Halibut na ratatouille z podgrzybkami
  • Karp smażony na karmelizowanej cebuli z tymiankiem
  • Okoń z kurkami i dynią hokkaido

 

Zupy:

  • Zupa podgrzybkowa z dyniowymi kluskami
  • Zupa borowikami ze szpinakowymi kluskami
  • Krem z grzybów leśnych i pieczarek z grzankami
  • Barszcz czerwony z karmelizowanymi malinami i krokietem
  • Krem z pieczonych buraków z kozim serem i coulis wiśniowym
  • Tradycyjna zupa rybna ze śmietanką i koperkiem
  • Bisque (kremowa zupa rybna)

 

Wkładka warzywna: 

  • Gratin z buraków z kremowym szpinakiem i orzechami makadamia
  • Buraki pieczone z miodem, gorczycą i ziołami prowansalskimi
  • Pieczone warzywa korzeniowe z pomarańczą i rozmarynem
  • Pieczarki w śmietanie z tymiankiem
  • Czerwona kapusta z wiśniami i żurawiną
  • Pieczona dynia hokkaido z porem i orzechami pekan
  • Fasolka szparagowa pieczona w boczku

 

Wkładka skrobiowa: 

  • Purée ziemniaczane
  • Pommes Anna (zapiekanka ziemniaczana)
  • Ziemniaki zapiekane w śmietanie
  • Risotto z dynią piżmową i wędzonym serem halloumi
  • Podgrzybkowe gryczotto z pieczonym czosnkiem, jarmużem
    i mascarpone
  • Łazanki z borowikami karmelizowaną gruszką
  • Łazanki z jarmużem i kurkami

 

Dania bufet zimny: 

  • Wegański smalec z fasoli z pieczonym jabłkiem
  • Tofu po grecku
  • Boczniaki po kaszubsku
  • Pasztet z czarnej soczewicy z orzechami makadamia i żurawiną
  • Grzybowy hummus z piklowaną dynią
  • Hummus z pieczonym burakiem i czarnuszką
  • Pieczony batat z guacamole i granatem
  • Carpaccio z buraka z kozim serem, granatem, orzechami pekan
    i rukolą
  • Tarta porowa z kozim serem i konfiturą figową
  • Wędzone halloumi z sosem żurawinowym
  • Tatar ze śledzia z marynowanymi grzybami i crème fraiche
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
  • Śledź pod pierzynką
  • Currystromming (śledź w curry)
  • Mini śledź na placku ziemniaczanym z piklowaną cebulą i kremem grzybowym
  • Selekcja ryb wędzonych
  • Kotleciki z morszczuka w occie
  • Dorsz po grecku
  • Halibut w cytrynowej galarecie
  • Tatar z pstrąga łososiowego na brioszce z majonezem szczypiorkowym i kawiorem z pstrąga
  • Łosoś marynowany w cytrusach z pomidorami koktajlowymi i pistacjami
  • Selekcja pieczonych i wędzonych mięs
  • Tachinnio tonnato (gotowana pierś indyka z sosem tonnato)
    z kaparami, pomidorami koktajlowymi i rukolą
  • Rostbef wołowy z piklami i majonezem truflowym
  • Rillettes z kaczki z morelą i pieczonym czosnkiem
  • Półgęsek w stylu orientalnym

 

Sałatki:

  • Sałatka z komosą ryżową, pieczonym batatem, granatem oraz prażonym sezamem
  • Sałatka z serem camembert i gruszką gotowaną w białym winie
  • Sałatka z grillowanym halloumi i sosem z pomarańczowym z chilli
  • Sałatka z rostbefem wołowym i sosem musztardowo-miodowym
  • Sałatka z kaczką i sosem żurawinowym
  • Sałatka z wędzonym łososiem, pieczonym burakiem i cytrusami
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa

 

Desery: 

  • Sernik królewski
  • Sernik z białą czekoladą
  • Szarlotka z bezą i kruszonką
  • Brownie z wiśniami
  • Orzechowiec
  • Piernik z powidłami śliwkowymi
  • Makowiec z chałwą i orzechami pekan
  • Kawowa panna cotta z karmelizowanym jabłkiem i prażonymi migdałami
  • Tiramisu z suszoną śliwką i cynamonem
  • Piernikowe crème brûlée z konfiturą pomarańczową
  • Mus chałwowy z piernikową kruszonką i owocami leśnymi
  • Selekcja owoców

 

Zestaw II 230zł/os netto

Przystawka:
Karp wędzony, placek ziemniaczany, majonez koperkowy

Zupa:
Capuccino grzybowe, śmietanka, puder borowikowy

Danie główne:
Sandacz, kuskus perłowy z czosnkiem niedźwiedzim, mus z marchewki i pomarańczy, sos homarowy

Deser:
Piernikowy crème brulee, wiśniowe coulis

Bufet zimny:
Vol-au-vent z ricottą i łososiem
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Tarta z burakami i kozim serem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernik z powidłami śliwkowymi
Jabłecznik z kruszonką
Sernik królewski

Zestaw III 270zł/os netto

Przystawka:
Tatar z łososia, majonez chrzanowy, grzyby marynowane, gorczyca

Zupa:
Zupa rybna, mleczko kokosowe, owoce morza

Danie główne:
Halibut, czarna soczewica, puree z pietruszki z wanilią, buerre blanc

Deser:
Tiramisu, suszona śliwka, cynamon

Bufet zimny:
Pstrąg w cytrynowej galarecie
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Carpaccio z pieczonych buraków z orzechami włoskimi i kozim serem
Tarta z pieczarkami i porem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Kulebiak z kapustą i grzybami
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernik z wiśniami
Sernik królewski
Jabłecznik z kruszonką
Kutia

Wigilie firmowe
Wigilie firmowe

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

zwierzęta mile widziane

Dołącz do naszego newslettera a otrzymasz wszystkie najciekawsze oferty i promocje prosto na swoją skrzynkę

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Jeśli na stronie brakuje oferty, która spełniałaby Twoje oczekiwania, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością przygotujemy ofertę na miarę Twoich potrzeb!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl