KULINARIA

przyjemność smakowania

Prawdziwa uczta dla podniebienia

Wyśmienita kuchnia z tradycją w tle

Położenie Hotelu między Zatoką Gdańską i Zalewem Wiślanym naturalnie zobowiązuje do serwowania ryb morskich oraz słodkowodnych. Autorskie Menu Szefa Kuchni Kornela Winiarskiego opiera się na świeżych sezonowych składnikach i zmienia się z rytmem pór roku. Lokalne tradycyjne smaki łączymy z nowoczesną sztuką kulinarną, tworząc wyjątkowe doznania smakowe. Bogactwo polskiej natury wprowadzamy dzięki współpracy z najlepszymi dostawcami.

Smaki, które zachwycają. Poznaj autorskie menu Szefa Kuchni

Restauracja Kobaltowa to wyjątkowe miejsce, łączące tradycyjną kuchnię z nowoczesną. Dajemy Gościom wybór bogatej gamy smaków, prócz ryb i dań tradycyjnej kuchni lokalnej serwujemy również dania inspirowane kuchnią włoską oraz wegetariańskie i wegańskie. 

Na życzenie Gości, Szef Kuchni przygotuje także indywidualną dietę dostosowaną do Państwa potrzeb.

W okresie letnim posiłki serwujemy również na dużym tarasie. 

Doskonałe śniadania, lunche
i obiadokolacje to prawdziwa wizytówka naszego Hotelu. Oferujemy bogaty bufet dań ciepłych i zimnych. Szef Kuchni
wraz z załogą przygotowuje
wiele wyrobów własnych: ryby marynowane według tradycyjnej receptury, swojskie pasztety, wędzone na miejscu wędliny i ryby oraz własne kiszonki.
 
 Dla grup istnieje możliwość przygotowania bufetu tematycznego.

WYJĄTKOWE PRZYJĘCIA

Przestronne wnętrza Restauracji Kobaltowa łączonej z salami konferencyjnymi umożliwiają organizację wyjątkowych i niezapomnianych wesel, konferencji oraz różnorodnych imprez okolicznościowych: chrzcin, komunii, urodzin, rocznic.

Każda okazja jest doskonała i do każdej podchodzimy indywidualnie. Ustalamy odpowiednie menu spełniające wszystkie Państwa oczekiwania i gusta, pomagamy w doborze odpowiedniego wystroju, dekoracji kwiatowych i innych.

Wspaniałym urozmaiceniem i dodatkową atrakcją są pokazy live cooking z szefem kuchni.