PRZYJEMNOŚĆ SMAKOWANIA

rozkoszuj się każdą chwilą

Uczta dla podniebienia

Przepyszna kuchnia z tradycją w tle

Autorskie Menu Szefa Wojciecha Rabiegi opiera się na sezonowych składnikach i zmienia się z rytmem pór roku. Zawiera mazurskie kasze, ryby morskie i zalewowe, żuławskie miody i owoce, pomorską brukiew czy też ślimaki z Pasłęka (Krasin). Bogactwo składników z polskiej natury wprowadzamy dzięki współpracy z najlepszymi dostawcami.

Smaki, które zachwycają. Poznaj autorskie menu Szefa Kuchni

Położenie Hotelu między Zatoką Gdańską i Zalewem Wiślanym naturalnie zobowiązuje do serwowania ryb morskich oraz słodkowodnych.
 
Przestronne wnętrza Restauracji łączone z salami konferencyjnymi umożliwiają organizację wesel, konferencji i różnorodnych imprez okolicznościowych. Wspaniałym urozmaiceniem i dodatkową atrakcją są pokazy live cooking.
Szef Kuchni wraz z załogą przygotowuje domowe ciasta, ryby  marynowane według tradycyjnej receptury, swojskie pasztety oraz wędzone na miejscu wędliny.
 
Na najmłodszych czekają dedykowane smaczne dania i lodowy bufet samoobsługowy. Dla grup istnieje możliwość przygotowania tematycznego bufetu z różnych kuchni świata.

WYJĄTKOWE PRZYJĘCIA