uczta dla podniebienia inspirowana naturą...
POSMAKUJ NASZYCH SPECJAŁÓW
SEZONOWE MENU
KREM Z PIECZONEJ DYNI Z MARAKUJĄ
pieczona dynia / marakuja / mleczko kokosowe /
ciasto francuskie z kasztanami / konfitura gruszkowa
z pomarańczą i chilli
RISOTTO Z DYNIĄ HOKKAIDO
ryż carnaroli / dynia hokkaido / boczniak w tempurze / mus wiśniowy / kasztany / emilgrana
PIEROGI Z DYNIĄ, ZIEMNIAKAMI I BOROWIKAMI
dynia / pieczone ziemniaki / borowiki / sos alfredo / konfitura gruszkowa z pomarańczą i chilli /
chips z dyni
PRZYSTAWKI I SAŁATY
TATAR Z PSTRĄGA ŁOSOSIOWEGO
pstrąg / brioche / śmietana / majonez ziołowy / dynia marynowana z miodem i chilli / gorczyca / kawior z pstrąga
SAŁATKA W 4 WARIANTACH DO WYBORU: Z ROSTBEFEM WOŁOWYM / Z KURCZAKIEM / Z SEREM MANURI / Z KREWETKAMI PANKO
mieszanka sałat / owoc sezonowy / sos pomarańczowy z chilli / orzechy pekan
ZUPY
ZUPA RYBNA
ryby morskie / krewetki / śmietanka / ratatouille / olej koperkowy
ZUPA DNIA
codziennie nowa pozycja od szefa kuchni
TRISTAN PIZZA (ok. 30cm)
TRISTAN BURGERY
kotlet z buraka i kaszy kuskus / sos musztardowo-miodowy / panierowany camembert / sałata / cebula / pomidor / ogórek / frytki steakhouse lub frytki z batatów
wołowina / sos paprykowy / boczek / mimolette / colesław z czerwonej kapusty / frytki steakhouse lub frytki z batatów
BURGER KURCZAK
panierowana pierś z kurczaka / boczek / sos musztardowo-miodowy / sałata / cebula / pomidor / ogórek / frytki steakhouse lub frytki z batatów
ryba morska / sos tatarski / piklowana rzodkiew / sałata / pomidor / frytki steakhouse lub frytki z batatów
DANIA GŁÓWNE
filet z dorady / gratin z warzyw korzeniowych / sos porowy / grillowana sałata rzymska / konfitura cytrusowa
FISH & CHIPS
ryba morska / frytki / sos tatarski / sałatka z sosem vinaigrette
POLICZEK WOŁOWY
policzek wołowy / purée ziemniaczane z grzybami / mus wiśniowy / sos piwny / smażona brukiew z gorczycą / chips z topinamburu
UCZTA KAPITANA
panierowana pierś kurczaka / frytki steakhouse / sos tatarski / sałatka z sosem vinaigrette
KOTLETY Z CIECIERZYCY I KUSKUSU Z KALAFIOREM
ciecierzyca / kasza kuskus / kalafior / puree z batatów z pomarańczą / grillowana sałata rzymska / fasolka edamame z sezamem / chips z topinamburu
UDON Z KREWETKAMI
makaron udon / krewetki w panko / warzywa / sos orientalny / sezam / płatki bonito
DESERY
SZARLOTKA
jabłko / limonka / beza włoska / lody cynamonowe / migdał / coulis z owoców leśnych
PUCHAR LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH
cztery gałki lodów / bita śmietana / owoce
DANIA DLA DZIECI
UCZTA PIRATA
panierowane polędwiczki z kurczaka z sałatką i frytkami
NALEŚNIKI
naleśniki z twarogiem / dżemem / kremem orzechowym
ROSÓŁ
rosół dziecięcy z makaronem (bez pietruszki i marchewki)
DESER LODOWY “WESOŁE ZWIERZAKI”
dwie gałki lodów, owoce sezonowe, bita śmietana
Restauracja Kobaltowa jest świetnym miejscem na zorganizowanie przyjęć okolicznościowych, zarówno dla dzieci jak i dorosłych.
Jeśli chcesz zorganizować przyjęcie zamknięte lub mniej formalne, sprawdź nasze sale i poznaj naszą ofertę TUTAJ