NEWSLETTER
  • Recepcja
    +48 55 26 72 600
    +48 690 609 290
    hotel@tristan.com.pl

    SPA
    +48 55 26 72 620
    spa@tristan.com.pl

    Konferencje
    +48 690 609 376
    +48 690 609 271

  • Szparagi w restauracji kobaltowej

    Szef Kuchni Wojciech Rabiega zaprasza na menu, w którym główną rolę odgrywają szparagi.

     

    Zupa szparagowa z cieciorką    - 19 zł -

    Szparagi, cieciorka, chorizo
    Asparagus soup with chickpeas (Asparagus, chickpeas, chorizo)

    Pierogi ze szparagami i kozim serem    - 35 zł -

    Kozi ser, szparagi, sałatka ziołowa, oliwa szczypiorkowa
    Dumplings with asparagus and goat cheese (Goat’s cheese, asparagus, herbal salad, chive oil)

    Pieczone klopsiki z kasz gryczanych ze szparagami   - 36 zł -

    Kasza gryczana palona i niepalona, szparagi, jajko gotowane w 63◦, kawior ze pstrąga, kwaśna śmietana z czosnkiem niedźwiedzim
    Baked buckwheat groats‐ balls and asparagus (Roasted and unroasted buckwheat groats, asparagus,boiled egg in 63◦, trout caviar, sour cream with bear garlic)

    Karta sezonowa będzie ważna do 26.05.2019r. Wkrótce więcej sezonowych pyszności!

    Poznaj lepiej naszą restaurację Kobaltowa (klik)

    NAJNOWSZE PAKIETY

    SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

    Recepcja hotelu:

    +48 55 26 72 600

    +48 690 609 290

    hotel@tristan.com.pl

    Isolda SPA

    +48 55 26 72 620

    spa@tristan.com.pl

    Recommend
    Share
    Tagged in