Wigilie firmowe z Tristanem

Wigilie firmowe w wyjątkowej oprawie

Wiemy jak ważne jest docenianie pracowników, szczególnie w ten wyjątkowy, świąteczny czas.

Chcemy stworzyć Państwu idealne warunki na zorganizowanie wyjątkowego spotkania z okazji świąt Bożego narodzenia.

Będzie pyszna kuchnia, serdeczna atmosfera, przytulne sale na wyłączność i wiele innych. Zapraszamy do kontaktu

tel: 722 212 272
email: marketing@tristan.com.pl

Propozycje menu wigilijnego:

Zestaw I 157zł/os netto

Przystawka:
Gołąbek z ziemniakami, mus z kiszonej kapusty, chrust z pora

Zupa:
Barszcz czerwony, karmelizowane wiśnie, panierowany ser kozi

Danie główne:
Karp smażony, puree ziemniaczane z szafranem i podgrzybkiem, sos na bazie maślanki

Deser:
Makowiec, ciasto francuskie, żurawinowe coulis

Bufet zimny:
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernikowa panna cotta z malinami
Sernik królewski

Zestaw II 192zł/os netto

Przystawka:
Karp wędzony, placek ziemniaczany, majonez koperkowy

Zupa:
Capuccino grzybowe, śmietanka, puder borowikowy

Danie główne:
Sandacz, kuskus perłowy z czosnkiem niedźwiedzim, mus z marchewki i pomarańczy, sos homarowy

Deser:
Piernikowy crème brulee, wiśniowe coulis

Bufet zimny:
Vol-au-vent z ricottą i łososiem
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Tarta z burakami i kozim serem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernik z powidłami śliwkowymi
Jabłecznik z kruszonką
Sernik królewski

Zestaw III 222zł/os netto

Przystawka:
Tatar z łososia, majonez chrzanowy, grzyby marynowane, gorczyca

Zupa:
Zupa rybna, mleczko kokosowe, owoce morza

Danie główne:
Jesiotr, czarna soczewica, puree z pietruszki z wanilią, buerre blanc

Deser:
Tiramisu, suszona śliwka, cynamon

Bufet zimny:
Pstrąg w cytrynowej galarecie
Selekcja ryb wędzonych
Dorsz po grecku
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Tatar ze śledzia z musztardą francuską
Carpaccio z pieczonych buraków z orzechami włoskimi i kozim serem
Tarta z pieczarkami i porem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Kulebiak z kapustą i grzybami
Pieczywo, masło, oliwa
Sałaty, pikle

Bufet słodki:
Piernik z wiśniami
Sernik królewski
Jabłecznik z kruszonką
Kutia

REZERWUJ ONLINE

Najkorzystniejsza cena

rezerwuj bezpośrednio przez stronę lub skontatuj się z nami

Korzystaj z rabatów

Zapytaj recepcję o rabat w przypadku długiego pobytu lub rezerwacji wielu pokoi 

zwierzęta mile widziane

Dołącz do naszego newslettera a otrzymasz wszystkie najciekawsze oferty i promocje prosto na swoją skrzynkę

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Jeśli na stronie brakuje oferty, która spełniałaby Twoje oczekiwania, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością przygotujemy ofertę na miarę Twoich potrzeb!

+48 55 26 72 600
+48 690 609 290
hotel@tristan.com.pl
mini-majowka

od 950zł/noc /para