W dniach 8 – 29 listopada Szef Kuchni serdecznie zaprasza do Restauracji Kobaltowa, który z okazji Świętego Marcina zaserwuje specjalne menu z gęsiny:
Przystawka :
Okrasa z gęsi
Tatar z piersi z gęsi, marynowane grzyby, sałatka z brukwi
– 36 pln –
Zupa
Krupnik
Krupnik z kaszy pęczak na żołądkach gęsich, majeranek
– 22 pln –
Danie główne
Noga gęsi confit
Confitowana noga z gęsi, modra kapusta z jabłkiem i gruszką, kopytka, mus dyniowy, ciemny sos
– 59 pln –
Zapraszamy!
pon-czw 15:00-21:00
pt-nd 14:00-22:00
Restauracja Kobaltowa znajduje się w budynku Tristan Hotel & SPA. Na Gości czekają autorskie dania Szefa Kuchni, który swoje dzieła opiera o naturalne składniki przy współpracy z lokalnymi dostawcami. Więcej o naszych propozycjach kulinarnych można przeczytać na stronie Kobaltowa Restaurant Menu – życzymy smacznego!